Bonduelle Food ServiceZdravý salát z čočky, hrášku a uzeného lososahttps://media.bonduelle.com/aprhd_128542/CZFS189-hd-bonduelle_food_service_recette_salade_healthy_lentilles_pois_saumon_fum_oeuf_poch_2184.webp1 kg Čočka 5/1 Bonduelle Food Service0,3 kg Zeleninový hrášek Bonduelle Food Service1 PL rukola0,4 kg skotský uzený losos10 Sázená vejceHořčičná omáčka:0,08 kg dijonská hořčice0,04 l bílý balzamikový ocet0,25 l Řepkový olej0,1 l Vodasůl, pepřČočku dobře sceďte a poté ji spojte s ještě zmrazeným hráškem z tržnice Bonduelle Food Service.Omáčku připravte smícháním ingrediencí.Sestavení salátu: na dno nádoby nalijte trochu omáčky, jemně vložte směs čočky a hrášku. Naaranžujte pár lístků rukoly a zakončete nakrájeným uzeným lososem a poté sázeným vejcem.Dochuťte pepřem a můžete podávat.

Zdravý salát z čočky, hrášku a uzeného lososa
POČET PORCÍ :10
INGREDIENCE
- 1 kg Čočka 5/1 Bonduelle Food Service
- 0,3 kg Zeleninový hrášek Bonduelle Food Service
- 1 PL rukola
- 0,4 kg skotský uzený losos
- 10 Sázená vejce
- Hořčičná omáčka:
- 0,08 kg dijonská hořčice
- 0,04 l bílý balzamikový ocet
- 0,25 l Řepkový olej
- 0,1 l Voda
- sůl, pepř
POSTUP
1. krok
- Čočku dobře sceďte a poté ji spojte s ještě zmrazeným hráškem z tržnice Bonduelle Food Service.
2. krok
- Omáčku připravte smícháním ingrediencí.
3. krok
- Sestavení salátu: na dno nádoby nalijte trochu omáčky, jemně vložte směs čočky a hrášku. Naaranžujte pár lístků rukoly a zakončete nakrájeným uzeným lososem a poté sázeným vejcem.
4. krok
- Dochuťte pepřem a můžete podávat.