Zdravý salát z čočky, hrášku a uzeného lososa

Zdravý salát z čočky, hrášku a uzeného lososa

POČET PORCÍ :10

INGREDIENCE

  • 1 kg Čočka 5/1 Bonduelle Food Service
  • 0,3 kg Zeleninový hrášek Bonduelle Food Service
  • 1 PL rukola
  • 0,4 kg skotský uzený losos
  • 10 Sázená vejce
  • Hořčičná omáčka:
  • 0,08 kg dijonská hořčice
  • 0,04 l bílý balzamikový ocet
  • 0,25 l Řepkový olej
  • 0,1 l Voda
  • sůl, pepř

POSTUP

1. krok
  • Čočku dobře sceďte a poté ji spojte s ještě zmrazeným hráškem z tržnice Bonduelle Food Service.
2. krok
  • Omáčku připravte smícháním ingrediencí.
3. krok
  • Sestavení salátu: na dno nádoby nalijte trochu omáčky, jemně vložte směs čočky a hrášku. Naaranžujte pár lístků rukoly a zakončete nakrájeným uzeným lososem a poté sázeným vejcem.
4. krok
  • Dochuťte pepřem a můžete podávat.