Těstoviny se špenátem a ricottou

Těstoviny se špenátem a ricottou

POČET PORCÍ :40

INGREDIENCE

  • 2,5 kg Bonduelle mrazený listový špenát
  • 2,5 kg listový salát
  • 1 kg cibule
  • 2 kg sýr ricotta
  • 2 kg těstoviny (papardele, tagliatelle, radiatore)
  • 500 g másla
  • 200 g česneku
  • 1 l smetana
  • sůl, pepř

POSTUP

1. krok
  • Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle.
2. krok
  • Přidáme špenát, krátce podusíme, osolíme, opepříme a zakápneme smetanou.
3. krok
  • V závěru přidáme sýr ricotta.
4. krok
  • Těstoviny uvaříme dle návodu.
5. krok
  • Špenát se sýrem promícháme s těstovinami a podáváme.
6. krok
  • BON APPÉTIT!