Bonduelle Food ServiceTěstoviny se špenátem a ricottouhttps://media.bonduelle.com/aprhd_130238/CZFS129-hd-_0006_te_stoviny_se_s_pena_tem_a_ricottou_min_16506_28274.webp2,5 kg Bonduelle mrazený listový špenát 2,5 kg listový salát1 kg cibule2 kg sýr ricotta2 kg těstoviny (papardele, tagliatelle, radiatore)500 g másla200 g česneku1 l smetanasůl, pepřNakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle.Přidáme špenát, krátce podusíme, osolíme, opepříme a zakápneme smetanou.V závěru přidáme sýr ricotta.Těstoviny uvaříme dle návodu.Špenát se sýrem promícháme s těstovinami a podáváme.BON APPÉTIT!

Těstoviny se špenátem a ricottou
POČET PORCÍ :40
INGREDIENCE
- 2,5 kg Bonduelle mrazený listový špenát
- 2,5 kg listový salát
- 1 kg cibule
- 2 kg sýr ricotta
- 2 kg těstoviny (papardele, tagliatelle, radiatore)
- 500 g másla
- 200 g česneku
- 1 l smetana
- sůl, pepř
POSTUP
1. krok
- Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle.
2. krok
- Přidáme špenát, krátce podusíme, osolíme, opepříme a zakápneme smetanou.
3. krok
- V závěru přidáme sýr ricotta.
4. krok
- Těstoviny uvaříme dle návodu.
5. krok
- Špenát se sýrem promícháme s těstovinami a podáváme.
6. krok
- BON APPÉTIT!