Bonduelle Food ServiceStudená mrkvová polévkahttps://media.bonduelle.com/aprhd_130212/CZFS082-hd-studen_mrkvov_pol_vka2_web_15417_28221.webp2,5 kg Bonduelle strouhaná mrkev100 g olivový olej20 g mletý kmín20 g mletý koriandr20 ks pomeranče8 ks cibulečerstvý zázvor6 ks červená chilli papričkasůljarní cibulka na ozdobuNejprve si odšťavníme pomeranče a necháme je chvíli stranou.Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kousky, poté nasypeme do mixéru. Do mixéru přidáme i Bonduelle strouhanou mrkev Vapeur.Očistíme zázvor, nakrájíme ho na plátky a vhodíme také do mixéru. Vyškrábneme semínka z chilli papričky, dužinu pokrájíme a přidáme ji k ostatní zelenině. Nyní přidáme i šťávu z pomeranče. Přidáme koření a sůl a vše spolu rozmixujeme. Dle potřeby přidáme olej.Očistíme zelenou cibulku, pokrájíme ji na drobná kolečka a ozdobíme jimi polévku před podáváním.BON APPÉTIT!

Studená mrkvová polévka
POČET PORCÍ :20
INGREDIENCE
- 2,5 kg Bonduelle strouhaná mrkev
- 100 g olivový olej
- 20 g mletý kmín
- 20 g mletý koriandr
- 20 ks pomeranče
- 8 ks cibule
- čerstvý zázvor
- 6 ks červená chilli paprička
- sůl
- jarní cibulka na ozdobu
POSTUP
1. krok
- Nejprve si odšťavníme pomeranče a necháme je chvíli stranou.
2. krok
- Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kousky, poté nasypeme do mixéru. Do mixéru přidáme i Bonduelle strouhanou mrkev Vapeur.
3. krok
- Očistíme zázvor, nakrájíme ho na plátky a vhodíme také do mixéru. Vyškrábneme semínka z chilli papričky, dužinu pokrájíme a přidáme ji k ostatní zelenině. Nyní přidáme i šťávu z pomeranče. Přidáme koření a sůl a vše spolu rozmixujeme. Dle potřeby přidáme olej.
4. krok
- Očistíme zelenou cibulku, pokrájíme ji na drobná kolečka a ozdobíme jimi polévku před podáváním.
5. krok
- BON APPÉTIT!