Bonduelle Food ServiceSalát ze zelených fazolek s mrkví, kukuřicí a sýremhttps://media.bonduelle.com/aprhd_130329/CZFS221-hd-legumiz_21_03_10_greens_beans_salad_with_carrots_corn_and_comte_insta_facebook_01_25735_28685.webpIngredience:300g Bonduelle zelených fazolových lusků250 g Bonduellle kukuřice2 mrkve125g tvrdého sýru 1 šalotka2 polévkové lžíce vinného octa4 polévkové lžíce olivového oleje1 polévková lžíce hořčice1 špetka soli a pepřeZelené fazolky uvařte dle návodu na obalu: Na pánvi: nerozmraženou zeleninu (300 g) vložíme do pánve s rozehřátým olejem a po dobu 5 minut přikryté pokličkou zahříváme. Po 5 minutách odklopíme, přidáme máslo a dále dochutíme. Zahříváme další 2 minuty.Očistěte a nastrouhejte mrkev, šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno.Smíchejte hořčici, ocet a olej s trochou soli a pepře, přidejte šalotku a kukuřici a smíchejte se studenými zelenými fazolkami a nastrouhanou mrkví.Promíchejte a můžete podávat, dobrou chuť!

Salát ze zelených fazolek s mrkví, kukuřicí a sýrem
POČET PORCÍ :4
DOBA VAŘENÍ :5 min
INGREDIENCE
- Ingredience:
- 300g Bonduelle zelených fazolových lusků
- 250 g Bonduellle kukuřice
- 2 mrkve
- 125g tvrdého sýru
- 1 šalotka
- 2 polévkové lžíce vinného octa
- 4 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 špetka soli a pepře
POSTUP
1. krok
- Zelené fazolky uvařte dle návodu na obalu: Na pánvi: nerozmraženou zeleninu (300 g) vložíme do pánve s rozehřátým olejem a po dobu 5 minut přikryté pokličkou zahříváme. Po 5 minutách odklopíme, přidáme máslo a dále dochutíme. Zahříváme další 2 minuty.
2. krok
- Očistěte a nastrouhejte mrkev, šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno.
3. krok
- Smíchejte hořčici, ocet a olej s trochou soli a pepře, přidejte šalotku a kukuřici a smíchejte se studenými zelenými fazolkami a nastrouhanou mrkví.
4. krok
- Promíchejte a můžete podávat, dobrou chuť!