Salát ze zelených fazolek s mrkví, kukuřicí a sýrem

Salát ze zelených fazolek s mrkví, kukuřicí a sýrem

POČET PORCÍ :4
DOBA VAŘENÍ :5 min

INGREDIENCE

  • Ingredience:
  • 300g Bonduelle zelených fazolových lusků
  • 250 g Bonduellle kukuřice
  • 2 mrkve
  • 125g tvrdého sýru
  • 1 šalotka
  • 2 polévkové lžíce vinného octa
  • 4 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • 1 špetka soli a pepře

POSTUP

1. krok
  • Zelené fazolky uvařte dle návodu na obalu: Na pánvi: nerozmraženou zeleninu (300 g) vložíme do pánve s rozehřátým olejem a po dobu 5 minut přikryté pokličkou zahříváme. Po 5 minutách odklopíme, přidáme máslo a dále dochutíme. Zahříváme další 2 minuty.
2. krok
  • Očistěte a nastrouhejte mrkev, šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno.
3. krok
  • Smíchejte hořčici, ocet a olej s trochou soli a pepře, přidejte šalotku a kukuřici a smíchejte se studenými zelenými fazolkami a nastrouhanou mrkví.
4. krok
  • Promíchejte a můžete podávat, dobrou chuť!