Salát Maroco

Salát Maroco

POČET PORCÍ :4

INGREDIENCE

  • 200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)
  • 250 g Bonduelle cizrny
  • 200 g balkánského sýra
  • 1 menší salátová okurka
  • 4 rajčata
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
  • Zálivka:
  • olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet

POSTUP

1. krok
  • Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.
2. krok
  • Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, rajčata a papriky nakrájíme na kostičky. Zelí nastrouháme.
3. krok
  • Vše promícháme s odkapanou cizrnou a zalijeme vytvořenou zálivkou.
4. krok
  • Salát necháme krátce vychladit a před podáváním posypeme na kostičky nakrájeným balkánským sýrem a jemně nakrájenými zelenými natěmi.
5. krok
  • BON APPÉTIT!