Bonduelle Food ServiceSalát Marocohttps://media.bonduelle.com/aprhd_130257/CZFS153-hd-_0015_sala_t_maroco_min_16532_28300.webp200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)250 g Bonduelle cizrny200 g balkánského sýra1 menší salátová okurka4 rajčata1 červená paprika1 zelená paprikazelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)Zálivka: olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocetZeleninu očistíme, opláchneme vodou.Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, rajčata a papriky nakrájíme na kostičky. Zelí nastrouháme.Vše promícháme s odkapanou cizrnou a zalijeme vytvořenou zálivkou.Salát necháme krátce vychladit a před podáváním posypeme na kostičky nakrájeným balkánským sýrem a jemně nakrájenými zelenými natěmi.BON APPÉTIT!

Salát Maroco
POČET PORCÍ :4
INGREDIENCE
- 200 g čerstvého bílého zelí (může být a nemusí)
- 250 g Bonduelle cizrny
- 200 g balkánského sýra
- 1 menší salátová okurka
- 4 rajčata
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- zelené natě (petrželka, bazalka nebo pažitka)
- Zálivka:
- olej, balsamikový ocet, sůl, cukr, vinný ocet
POSTUP
1. krok
- Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.
2. krok
- Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, rajčata a papriky nakrájíme na kostičky. Zelí nastrouháme.
3. krok
- Vše promícháme s odkapanou cizrnou a zalijeme vytvořenou zálivkou.
4. krok
- Salát necháme krátce vychladit a před podáváním posypeme na kostičky nakrájeným balkánským sýrem a jemně nakrájenými zelenými natěmi.
5. krok
- BON APPÉTIT!