Bonduelle Food ServiceŘepové gazpachohttps://media.bonduelle.com/aprhd_130195/CZFS067-hd-strouhan_epa_vapeur_epov_gazpacho_b_15400_28201.webp5 kg Bonduelle strouhaná řepa2 kg červená cibule jemně nakrájená250 g čerstvý kopr200 g jablečný ocet25 ks okurka2 ks stroužek česnekuhimalájská sůlčerstvý pepřNa ozdobu:avokádo, nakrájená okurka,trochu strouhané řepy, nasekaný kopr, olivový olej,jogurt nebo zakysaná smetanaStrouhanou řepu Bonduelle Vapeur necháme okapat. Poté řepu, cibuli, česnek, okurky, ocet, sůl, pepř a kopr vložíme do mixéru a umixujeme do hladka. Postupně přidáváme vodu podle toho, jak chceme mít polévku hustou.Dochucujeme podle chuti solí a octem.Směs přelijeme do mísy a dáme do lednice.Podáváme ozdobené avokádem, pokrájeným koprem, trochou olivového oleje nebo se lžící smetany.BON APPÉTIT!

Řepové gazpacho
POČET PORCÍ :20
INGREDIENCE
- 5 kg Bonduelle strouhaná řepa
- 2 kg červená cibule jemně nakrájená
- 250 g čerstvý kopr
- 200 g jablečný ocet
- 25 ks okurka
- 2 ks stroužek česneku
- himalájská sůl
- čerstvý pepř
- Na ozdobu:
- avokádo,
- nakrájená okurka,
- trochu strouhané řepy,
- nasekaný kopr,
- olivový olej,
- jogurt nebo zakysaná smetana
POSTUP
1. krok
- Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur necháme okapat. Poté řepu, cibuli, česnek, okurky, ocet, sůl, pepř a kopr vložíme do mixéru a umixujeme do hladka. Postupně přidáváme vodu podle toho, jak chceme mít polévku hustou.
2. krok
- Dochucujeme podle chuti solí a octem.
3. krok
- Směs přelijeme do mísy a dáme do lednice.
4. krok
- Podáváme ozdobené avokádem, pokrájeným koprem, trochou olivového oleje nebo se lžící smetany.
5. krok
- BON APPÉTIT!

.webp)
