Řepové gazpacho

Řepové gazpacho

POČET PORCÍ :20

INGREDIENCE

  • 5 kg Bonduelle strouhaná řepa
  • 2 kg červená cibule jemně nakrájená
  • 250 g čerstvý kopr
  • 200 g jablečný ocet
  • 25 ks okurka
  • 2 ks stroužek česneku
  • himalájská sůl
  • čerstvý pepř
  • Na ozdobu:
  • avokádo,
  • nakrájená okurka,
  • trochu strouhané řepy,
  • nasekaný kopr,
  • olivový olej,
  • jogurt nebo zakysaná smetana

POSTUP

1. krok
  • Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur necháme okapat. Poté řepu, cibuli, česnek, okurky, ocet, sůl, pepř a kopr vložíme do mixéru a umixujeme do hladka. Postupně přidáváme vodu podle toho, jak chceme mít polévku hustou.
2. krok
  • Dochucujeme podle chuti solí a octem.
3. krok
  • Směs přelijeme do mísy a dáme do lednice.
4. krok
  • Podáváme ozdobené avokádem, pokrájeným koprem, trochou olivového oleje nebo se lžící smetany.
5. krok
  • BON APPÉTIT!