Bonduelle Food ServiceŘepný burgerhttps://media.bonduelle.com/aprhd_130191/CZFS063-hd-strouhan_epa_vapeur_epn_burger_b_15396_28209.webp5 kg Bonduelle strouhaná řepa2,5 kg Bonduelle cizrna2,5 kg oranžová paprika, nakrájená na kolečka1 kg avokádo, nakrájené na tenké plátky1 kg sušená rajčata750 g nakládané okurky, nakrájené na kolečka300 g ovesné vločky220 g olivový olej2 ks česnek2 ks vejce, lehce našlehanáledový salátsůl, pepřStrouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a vytlačíme co nejvíce vody (bude jí tam hodně), pak přemístíme do čisté mísy.Cizrnu nebo čočku Bonduelle Vapeur propláchneme vodou a přidáme ji do mísy spolu s jemně nastrouhaným česnekem, solí a pepřem.V kuchyňském robotu rozemeleme ovesné vločky a přidáme je k připravené směsi spolu s našlehaným vejcem, rukama promícháme.Hotovou směs rozdělíme do 4 rovnoměrných kuliček a stlačíme je tak, aby se nám vytvořila placička.Následně si na velké pánvi rozehřejeme olej a smažíme vytvořené plačičky asi 8 min z každé strany.Spodní část bulky potřeme dresinkem a začneme vrstvit jednotlivé ingredience. Nejprve kolečko papriky, pak osmaženou řepnou placičku, na to dáme plátek avokáda, rajčata, okurky a nahoru druhou půlku bulky, kterou jsme také namazali dresikem.Aby burger krásně držel pohromadě, propíchneme ho špejlí.BON APPÉTIT!

Řepný burger
POČET PORCÍ :40
DOBA VAŘENÍ :20 min
INGREDIENCE
- 5 kg Bonduelle strouhaná řepa
- 2,5 kg Bonduelle cizrna
- 2,5 kg oranžová paprika, nakrájená na kolečka
- 1 kg avokádo, nakrájené na tenké plátky
- 1 kg sušená rajčata
- 750 g nakládané okurky, nakrájené na kolečka
- 300 g ovesné vločky
- 220 g olivový olej
- 2 ks česnek
- 2 ks vejce, lehce našlehaná
- ledový salát
- sůl, pepř
POSTUP
1. krok
- Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a vytlačíme co nejvíce vody (bude jí tam hodně), pak přemístíme do čisté mísy.
2. krok
- Cizrnu nebo čočku Bonduelle Vapeur propláchneme vodou a přidáme ji do mísy spolu s jemně nastrouhaným česnekem, solí a pepřem.
3. krok
- V kuchyňském robotu rozemeleme ovesné vločky a přidáme je k připravené směsi spolu s našlehaným vejcem, rukama promícháme.
4. krok
- Hotovou směs rozdělíme do 4 rovnoměrných kuliček a stlačíme je tak, aby se nám vytvořila placička.
5. krok
- Následně si na velké pánvi rozehřejeme olej a smažíme vytvořené plačičky asi 8 min z každé strany.
6. krok
- Spodní část bulky potřeme dresinkem a začneme vrstvit jednotlivé ingredience. Nejprve kolečko papriky, pak osmaženou řepnou placičku, na to dáme plátek avokáda, rajčata, okurky a nahoru druhou půlku bulky, kterou jsme také namazali dresikem.
7. krok
- Aby burger krásně držel pohromadě, propíchneme ho špejlí.
8. krok
- BON APPÉTIT!