Bonduelle Food ServicePomazánka z červené řepy s karamelizovanými ořechyhttps://media.bonduelle.com/aprhd_130196/CZFS068-hd-strouhan_epa_vapeur_pomaz_nka_z_erven_epy_s_karamelizovan_mi_o_echy_a_1_15401_28200.webp2,5 kg Bonduelle červená řepa1,5 kg tvaroh1 ks česnek10 ks středně velká bageta předem opečenáČesnek nasekáme na jemnější kousky a Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme.Vše vložíme do kuchyňského robota se sekacím nástavcem a rozmixujeme, až vznikne hrubá drť.Přidáme tvaroh a znovu zapneme robota. Tentokrát ale necháme přístroj běžet, dokud nevznikne poměrně hladká pomazánka.Nakonec vhodíme rozdrobený kozí sýr a naposledy krátce promixujeme. Pokud je potřeba, ještě zlehka dosolíme.Připravíme si přísady na závěrečné zdobení: rozehřejeme pánev, vhodíme do ní hrst ořechů, krátce je opražíme a poté posypeme třtinovým cukrem. Na mírném ohni necháme zkaramelizovat. Přesypeme na plech vyložený pečicím papírem a necháme vychladnout. Potom nasekáme nahrubo.BON APPÉTIT!

Pomazánka z červené řepy s karamelizovanými ořechy
POČET PORCÍ :40
INGREDIENCE
- 2,5 kg Bonduelle červená řepa
- 1,5 kg tvaroh
- 1 ks česnek
- 10 ks středně velká bageta předem opečená
POSTUP
1. krok
- Česnek nasekáme na jemnější kousky a Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme.
2. krok
- Vše vložíme do kuchyňského robota se sekacím nástavcem a rozmixujeme, až vznikne hrubá drť.
3. krok
- Přidáme tvaroh a znovu zapneme robota. Tentokrát ale necháme přístroj běžet, dokud nevznikne poměrně hladká pomazánka.
4. krok
- Nakonec vhodíme rozdrobený kozí sýr a naposledy krátce promixujeme. Pokud je potřeba, ještě zlehka dosolíme.
5. krok
- Připravíme si přísady na závěrečné zdobení: rozehřejeme pánev, vhodíme do ní hrst ořechů, krátce je opražíme a poté posypeme třtinovým cukrem. Na mírném ohni necháme zkaramelizovat. Přesypeme na plech vyložený pečicím papírem a necháme vychladnout. Potom nasekáme nahrubo.
6. krok
- BON APPÉTIT!