Pikantní pečená cizrna

Pikantní pečená cizrna

POČET PORCÍ :100

INGREDIENCE

  • 1 kg Bonduelle cizrna
  • 500 g sladká nebo uzená paprika
  • 300 g římský kmín
  • 100 g vločky chilli
  • 130 g med nebo javorový sirup
  • šťáva z 100 citrónu
  • olivový olej
  • sůl a čerstvě mletý pepř

POSTUP

1. krok
  • Předehřejte troubu na 200˚C (u plynu na stupeň číslo 4).
2. krok
  • Scezenou cizrnu Bonduelle Mini přesypte do misky, přidejte římský kmín, papriku, vločky chilli, pepř, sůl, javorový sirup nebo med a olivový olej.
3. krok
  • Vše rukama dobře promíchejte. Přendejte na plech a pečte asi 45 min. až je cizrna zlatavá a křupavá.
4. krok
  • BON APPÉTIT!