Bonduelle Food ServiceLetní salát s cizrnouhttps://media.bonduelle.com/aprhd_130229/CZFS107-hd-_0033_letni_sala_t_s_cizrnou_min_16484_28252.webp7,5 kg cherry rajčata5 kg Bonduelle cizrna1,25 kg nakrájená petrželka900 g mletý kmín1 l olivový olejZÁLIVKA:1,1 kg olivový olej250 g vinegar250 g najemno nakrájená šalotkasůl, čerstvě mletý pepřPOSTUP – salát:V pánvi zahřejeme olej, přidáme cizrnu Bonduelle Mini a opékáme 3-4 min., dokud cizrna zespodu nezhnědne.Promícháme, přidáme špetku soli a restujeme další 2 min.Pánev odstavíme stranou, přidáme kmín a pořádně promícháme.POSTUP – zálivka:Ve velké míse promícháme olej, ocet, šalotku, špetku soli a pepř.Do mísy přidáme cizrnu, rajčata a petrželku a vše promícháme.Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem.
BON APPÉTIT!

Letní salát s cizrnou
POČET PORCÍ :50
INGREDIENCE
- 7,5 kg cherry rajčata
- 5 kg Bonduelle cizrna
- 1,25 kg nakrájená petrželka
- 900 g mletý kmín
- 1 l olivový olej
- ZÁLIVKA:
- 1,1 kg olivový olej
- 250 g vinegar
- 250 g najemno nakrájená šalotka
- sůl, čerstvě mletý pepř
POSTUP
1. krok
- POSTUP – salát:
2. krok
- V pánvi zahřejeme olej, přidáme cizrnu Bonduelle Mini a opékáme 3-4 min., dokud cizrna zespodu nezhnědne.
3. krok
- Promícháme, přidáme špetku soli a restujeme další 2 min.
4. krok
- Pánev odstavíme stranou, přidáme kmín a pořádně promícháme.
5. krok
- POSTUP – zálivka:
6. krok
- Ve velké míse promícháme olej, ocet, šalotku, špetku soli a pepř.
7. krok
- Do mísy přidáme cizrnu, rajčata a petrželku a vše promícháme.
8. krok
- Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem. BON APPÉTIT!