Bonduelle Food ServiceHráškový krémhttps://media.bonduelle.com/aprhd_130242/CZFS134-hd-_0042_hra_s_kovy_kre_m_min_16511_28281.webp4 kg hrášek Bonduelle1 kg cibule1 l vodamásločesneksmetanasůl, pepřDo hrnce dáme máslo a necháme roztopit. Poté přidáme cibulku nakrájenou na kostičky a protlačený česnek a vše jemně orestujeme dozlatova.Zalijeme vodou, přidáme celé balení hrášku Bonduelle a krátce povaříme.Podle preferencí dochutíme solí a pepřem.Vše rozmixujeme ponorným mixérem a přidáme smetanu pro zjemnění.Následně ochutnáme a podle chuti ještě můžeme dokořenit. Pro zesílení můžeme použít zeleninový vývar, který přidáme ještě před romixovaním.Necháme pár minutek odležet a můžeme podávat.BON APPÉTIT!

Hráškový krém
POČET PORCÍ :40
INGREDIENCE
- 4 kg hrášek Bonduelle
- 1 kg cibule
- 1 l voda
- máslo
- česnek
- smetana
- sůl, pepř
POSTUP
1. krok
- Do hrnce dáme máslo a necháme roztopit. Poté přidáme cibulku nakrájenou na kostičky a protlačený česnek a vše jemně orestujeme dozlatova.
2. krok
- Zalijeme vodou, přidáme celé balení hrášku Bonduelle a krátce povaříme.
3. krok
- Podle preferencí dochutíme solí a pepřem.
4. krok
- Vše rozmixujeme ponorným mixérem a přidáme smetanu pro zjemnění.
5. krok
- Následně ochutnáme a podle chuti ještě můžeme dokořenit. Pro zesílení můžeme použít zeleninový vývar, který přidáme ještě před romixovaním.
6. krok
- Necháme pár minutek odležet a můžeme podávat.
7. krok
- BON APPÉTIT!