Hráškovo-avokádoví netopýři

Hráškovo-avokádoví netopýři

POČET PORCÍ :20

INGREDIENCE

  • 2,5 kg Bonduelle hrášek
  • 20 ks avokádo
  • 1 ks česnek
  • 2,5 ks cibule nadrobno
  • šťáva z limetky
  • nachos
  • černé olivy, nakrájené na kolečka

POSTUP

1. krok
  • Avokáda vyloupneme a nakrájíme na kostičky. Cibulku nakrájíme nadrobno a česnek utřeme.
2. krok
  • Poté vše vložíme do mixéru a přidáme ještě Bonduelle Hrášek Vapeur, limetkovou šťávu a rozmixujeme do hladké pasty. Dle chuti dokořeníme.
3. krok
  • Vzniklou hmotu postupně pokládáme na talířky a snažíme se vždy vytvořit kuličku nebo hromádku.
4. krok
  • Ke každé hromádce přidáme dva celé plátky nachos jako křídla a případně také kousky nachos jako uši. Doplníme olivovýma očima a můžeme podávat.
5. krok
  • BON APPÉTIT!