Bonduelle Food ServiceHráškovo-avokádoví netopýřihttps://media.bonduelle.com/aprhd_130174/CZFS037-hd-hr_ek_vapeur_hr_kovo_avok_dov_netop_i_15373_28160.webp2,5 kg Bonduelle hrášek20 ks avokádo1 ks česnek2,5 ks cibule nadrobnošťáva z limetkynachosčerné olivy, nakrájené na kolečkaAvokáda vyloupneme a nakrájíme na kostičky. Cibulku nakrájíme nadrobno a česnek utřeme.Poté vše vložíme do mixéru a přidáme ještě Bonduelle Hrášek Vapeur, limetkovou šťávu a rozmixujeme do hladké pasty. Dle chuti dokořeníme.Vzniklou hmotu postupně pokládáme na talířky a snažíme se vždy vytvořit kuličku nebo hromádku.Ke každé hromádce přidáme dva celé plátky nachos jako křídla a případně také kousky nachos jako uši. Doplníme olivovýma očima a můžeme podávat.BON APPÉTIT!

Hráškovo-avokádoví netopýři
POČET PORCÍ :20
INGREDIENCE
- 2,5 kg Bonduelle hrášek
- 20 ks avokádo
- 1 ks česnek
- 2,5 ks cibule nadrobno
- šťáva z limetky
- nachos
- černé olivy, nakrájené na kolečka
POSTUP
1. krok
- Avokáda vyloupneme a nakrájíme na kostičky. Cibulku nakrájíme nadrobno a česnek utřeme.
2. krok
- Poté vše vložíme do mixéru a přidáme ještě Bonduelle Hrášek Vapeur, limetkovou šťávu a rozmixujeme do hladké pasty. Dle chuti dokořeníme.
3. krok
- Vzniklou hmotu postupně pokládáme na talířky a snažíme se vždy vytvořit kuličku nebo hromádku.
4. krok
- Ke každé hromádce přidáme dva celé plátky nachos jako křídla a případně také kousky nachos jako uši. Doplníme olivovýma očima a můžeme podávat.
5. krok
- BON APPÉTIT!