Bonduelle Food ServiceBrokolicový Quichehttps://media.bonduelle.com/aprhd_130247/CZFS139-hd-_0070_brokolicovy_quiche_min_16517_28286.webp1,25 kg Bonduelle mražená brokolice1,25 kg křehké těsto1,25 l smetana20 ks vejce1 kg nastrouhaný sýr (Gouda, Cheddar)jarní cibulka, pokrájená na kolečkasůl, pepř, muškátový oříšekDo připravené formy na koláč vložíme rozválené křehké těsto a přesahující části ořízneme.V míse smícháme smetanu s vejci, solí, pepřem a muškátovým oříškem. Směs zamícháme tak, aby se všechny ingredience promísily.Mraženou Brokolici Bonduelle necháme rozmrazit a následně poklademe na dno formy s křehkým těstem. Brokolici zalijeme smetanovou směsí, posypeme jarní cibulkou a nakonec sýrem.Dáme do trouby a pečeme do zlatova, na cca 35 minut.BON APPÉTIT!

Brokolicový Quiche
POČET PORCÍ :20
DOBA VAŘENÍ :35 min
INGREDIENCE
- 1,25 kg Bonduelle mražená brokolice
- 1,25 kg křehké těsto
- 1,25 l smetana
- 20 ks vejce
- 1 kg nastrouhaný sýr (Gouda, Cheddar)
- jarní cibulka, pokrájená na kolečka
- sůl, pepř, muškátový oříšek
POSTUP
1. krok
- Do připravené formy na koláč vložíme rozválené křehké těsto a přesahující části ořízneme.
2. krok
- V míse smícháme smetanu s vejci, solí, pepřem a muškátovým oříškem. Směs zamícháme tak, aby se všechny ingredience promísily.
3. krok
- Mraženou Brokolici Bonduelle necháme rozmrazit a následně poklademe na dno formy s křehkým těstem. Brokolici zalijeme smetanovou směsí, posypeme jarní cibulkou a nakonec sýrem.
4. krok
- Dáme do trouby a pečeme do zlatova, na cca 35 minut.
5. krok
- BON APPÉTIT!


