Bonduelle Food ServiceBolognese s řepou a cizrnouhttps://media.bonduelle.com/aprhd_150838/CZFS191-hd-Bonduelle%2520Food%2520Service_Recette_Bolo%2520betteraves%2520pois%2520chiches%2520WEB.webp900 g červené řepy na kostky Bonduelle500 g cizrny Bonduelle1000 g tagliatelle500 g cibule 2 konzervy loupaných rajčat50 g olivového oleje 100 ml zeleninového vývaru 50g másla 1 ks česnekuCelerová naťŠalvěj/tymiánPepř SůlSceďte řepu, šťávu si nechte stranou. Přidejte ji do zeleninového vývaru a nechte odstát.Uvařte tagliatelle a nechte je vychladnout.Na pánvi orestujte nakrájenou cibuli, česnek a celerovou nať na směsi oleje a másla.Přidejte drcená rajčata a krátce povařte.Přilijte vývar se šťávou z řepy, přidejte šalvěj a nasekaný tymián, řepu a cizrnu. Duste asi 5 minut.Tagliatelle lehce orestujte a podávejte je s hotovou omáčkou a strouhaným sýrem.
BON APÉTIT!

Bolognese s řepou a cizrnou
POČET PORCÍ :10
INGREDIENCE
- 900 g červené řepy na kostky Bonduelle
- 500 g cizrny Bonduelle
- 1000 g tagliatelle
- 500 g cibule
- 2 konzervy loupaných rajčat
- 50 g olivového oleje
- 100 ml zeleninového vývaru
- 50g másla
- 1 ks česneku
- Celerová nať
- Šalvěj/tymián
- Pepř
- Sůl
POSTUP
1. krok
- Sceďte řepu, šťávu si nechte stranou. Přidejte ji do zeleninového vývaru a nechte odstát.
2. krok
- Uvařte tagliatelle a nechte je vychladnout.
3. krok
- Na pánvi orestujte nakrájenou cibuli, česnek a celerovou nať na směsi oleje a másla.
4. krok
- Přidejte drcená rajčata a krátce povařte.
5. krok
- Přilijte vývar se šťávou z řepy, přidejte šalvěj a nasekaný tymián, řepu a cizrnu. Duste asi 5 minut.
6. krok
- Tagliatelle lehce orestujte a podávejte je s hotovou omáčkou a strouhaným sýrem. BON APÉTIT!




