Bonduelle Food ServiceČervené fazole
Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.3/1Légumes appertisés static

In stock

Červené fazole

KATEGORIE : EASY BAG
Date of minimum durability : 36 měsíců
HMOTNOST PEVNÉHO PODÍLU: : 1560 g
HMOTNOST OBSAHU : 2250 g
POUŽITÍ ZA TEPLA / ZA STUDENA : Za tepla i za studena
ZPŮSOB STRAVOVÁNÍ : Ovo-lakto-vegetariánské, Veganské, Striktně vegetariánské
VÝHODY PRODUKTU
Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.
POUŽITÍ





Scedit a propláchnout v závislosti na způsobu použití.
Složení
červené fazole, pitná voda, jedlá sůl, rajský protlak, aroma, může obsahovat stopy celéru
ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ
Uchovávejte na suchém místě se stálou teplotou.