Bonduelle Food ServiceČervené fazole
Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.3/1Légumes appertisés static
Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.3/1Légumes appertisés staticIn stock

Červené fazole

KATEGORIE : EASY BAG
Datum spotřeby : 36 měsíců
HMOTNOST PEVNÉHO PODÍLU: : 1560 g
HMOTNOST OBSAHU : 2250 g
POUŽITÍ ZA TEPLA / ZA STUDENA : Za tepla i za studena
ZPŮSOB STRAVOVÁNÍ : Ovo-lakto-vegetariánské, Veganské, Striktně vegetariánské
VÝHODY PRODUKTU
Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.
POUŽITÍ
NA PÁNVI prohřát a ochutit omáčkou podle vlastního výběru.
NA PÁŘE 3 minuty při 100°C.
Salad bowl scedit, propláchnout vodou a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
V HRNCI ohřát v nálevu 5 minut, scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
V KONVEKTOMATU 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru Scedit a propláchnout v závislosti na způsobu použití.
Složení
červené fazole, pitná voda, jedlá sůl, rajský protlak, aroma, může obsahovat stopy celéru
ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ
Uchovávejte na suchém místě se stálou teplotou.
