ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Sombrero zeleninový salát MINUTE   2500 g

zvětšit foto

Složení: jemná kukuřice v zrnech min. 24 %, červené fazole min. 12 %, mrkev na kostky min. 9 %, celer na kostky min. 9 %, hrášek jemný a střední (Ø ± 8,2 mm) min. 9 %, zelené fazolové lusky krájené středně jemné (Ø ± 10,5 mm) min. 9 %, zelená paprika na kostky min. 4 %, červená paprika na kostky min. 4 %

Hmotnost obsahu2500 g
Trvanlivost (měsíce): 24

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g pevného podílu:
energetická hodnota: 317 kJ ( 76 kcal )
bílkoviny: 3,4 g | sacharidy: 14,0 g | tuky: 0,7 g

Další přednosti:
Restaurační řada MINUTE - neobyčejná přílohová zelenina k přímému použití. Skvělá na pohled, výborná na chuť.
Špičková kvalita po celý rok.
Zeleninu stačí nechat rozmrazit a bez další tepelné úpravy použít.
Můžete uchovávat až 3 dny při teplotě +3°C bez jakéhokoli rizika.

Rady a doporučení:
Doporučujeme do salátů, do těstovin či jako samostatný pokrm.
Vhodné i pro bezlepkovou dietu a vegetariánskou stravu.

KuchařPříprava:K primemu uziti

Začínáme při -18°C:
- v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 98°C v děrované gastronádobě vařit 4 minuty.
- v mikrovlnné troubě: 6 minut v zakryté nádobě.
- na pánvi: 5 minut restovat na oleji, okořenit dle vlastní chuti.
- za studena: propláchnout cca 2 minuty studenou vodou, ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru a nechat rozležet.

Začínáme při +3°C:
- v konvektomatu na páře: osolit 2,5 kg zeleniny a v rozehřáté troubě na 98°C v děrované gastronádobě vařit 2 minuty.
- v mikrovlnné troubě: 3 minuty v zakryté nádobě.
- na pánvi: 3 minuty restovat na oleji, okořenit dle vlastní chuti.

Doporučujeme dát zeleninový salát rozmrazit den před jeho použitím na chladném místě při teplotě +3°C s octovou zálivkou (1,8 dl octa + 10 g soli na 1 kg zeleniny).

Tip šéfkuchaře: Studená kuchyně: doporučujeme hlavně využít barevnosti salátu pro vylepšení konečného vzhledu pokrmu. Ideální v kombinaci se zelím: zelný salát, ocet, cukr, sůl + Sombrero nebo krouhané zelí, cibule na proužky + Sombrero, v kombinaci s masem jako náplň do sendvičů, pita chlebů, tortil apod.
Teplá kuchyně: do mexické a španělské kuchyně - chilli con carne, ke steakům, v kombinaci s rýží nebo těstovinou lze doporučit i bezmasou verzi

Logistické údaje:

EAN kód výrobku:3083680011112     počet vrstev na paletě: 10
počet kusů v kartonu: 4    počet kartonů na vrstvě: 8
počet kusů na paletě: 320    počet kartonů na paletě: 80
    

Z našich receptů

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.