ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

SOUS VIDE

SOUS VIDE - revoluční BONDUELLE technologie v oblasti konzervované zeleniny

Inovativní technologie SOUS VIDE - zelenina připravená NA PÁŘE
Díky přípravě na páře a uchování zeleniny ve vakuovém prostředí nabízí nejlepší organoleptické hodnoty.

Kvalita výrobků vyrobených technologií SOUS VIDE má blízko kvalitě čerstvé zeleniny.

Technologický proces výroby:
1/ Naplnění konzervy zeleninou a kapkou vody
2/ Sterilizace zeleniny v páře
3/ Ochlazení a vytvoření vakuového prostředí

Výhody inovativní technologie SOUS VIDE

  • Přírodní chuť
  • Intenzivní barva
  • Křupavá konzistence
  • Snížení nálevu pod 20%
  • Snížení hmotnosti (konzerva SOUS VIDE 2,3 kg = 1,8 kg zeleniny, tradiční konzerva 4,4 kg = 2,2 kg zeleniny)
  • Vysoká trvanlivost proti jiným technologiím
  • Skladování při pokojové teplotě
  • Vhodná pro teplou i studenou kuchyni
  • Rychlost přípravy - připraveno ke konzumaci
  • Technologie sous-vide je mezi profesionály známá a uznávaná, proto jsou výrobky zvláště vhodné pro HOREKA klienty
KuchařZelenina SOUS VIDE:
Vhodná do salátů, jako základ polévek, jako zeleninová příloha, k doplnění masových směsí o zeleninovou chuť a probarvení pokrmu, pro zamíchání do těstovin, rýže, brambor, knedlíků …
 

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.