Salát
Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 100 g
Suroviny:
červené fazole sterilované Bonduelle Food Service 250 g, okurky sterilované Bonduelle 70 g, žampiony krájené v kořeněném nálevu Bonduelle Food Service 60 g, žlutá a červená paprika čerstvá 100 g, těstoviny 400 g, rajčatový protlak 50 g, cibule 50 g, olivový olej 20 g, sůl 5 g
Cibuli nakrájenou na kostičky krátce orestujeme. Fazole, žampiony i okurky scedíme. Okurky a papriky nakrájíme na kostičky. Vše smícháme s uvařenými těstovinami, ochutíme protlakem a solí. Necháme hodinu uležet a podáváme.
TIP: Vhodná je kombinace s uzeným Šmakounem.
Všechna práva vyhrazena © 2019 BONDUELLE s.r.o.