ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Cizrnové dortíky zdobené ovocem

Moučník

Recept pro 10 osob

Suroviny:
želatina 10 g, sterilovaná cizrna Bonduelle 200 g, vařená rýže 200 g, ovesné vločky 100 g, kokos 50 g, vanilkový cukr 100 g, vanilkový pudink 500 g, cukr (do pudinku) 100 g, ovoce 100 g (čerstvé nebo zmrazené), lístky máty, čokoládový toping

foto receptu
KuchařPříprava:

Želatinu připravíme podle návodu na obalu. Cizrnu propláchneme, pomačkáme vidličkou a smícháme s uvařenou rýží, ovesnými vločkami, kokosem, vanilkovým cukrem a 1/3 želetiny. Formičky naplníme do 1/3. Na tuto směs nalijeme vytvořený pudink, do kterého jsme přidali zbylou želatinu. Po vychladnutí obsah z formiček vytlačíme a zdobíme čerstvým ovocem, lístky máty a čokoládovým topingem.

TIP: podáváme jako dezert v jakémkoli ročním období

Výrobky vhodné
pro tento recept

Cizrna SOUS VIDE

foto výrobku

Cizrna

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.