Hlavní jídlo
Recept pro 4 osoby
Suroviny:
červené fazole sterilované Bonduelle 350 g, jemná kukuřice Bonduelle 50 g, vepřové maso (kuřecí, uzenina) 100 g, cibule 100 g, česnek 30 g, olej 30 g, sůl 5 g, paprika 5 g, tortilla Shell, Croq´salát Sombrero
Maso nakrájíme na nudličky a restujeme na oleji, až vydusíme vodu. Přidáme na proužky nakrájenou cibuli a dále restujeme, až se voda znovu odpaří. Pokud není maso měkké, podlijeme jej a dále dusíme. Jakmile maso změkne, vydusíme vodu, přidáme utřený česnek, papriku a fazole s kukuřicí. Necháme přejít varem a plníme do připravených tortil.
TIP: Podáváme jako hlavní pokrm nejen v mexické kuchyni. Pro zpestření můžeme přidat jako přílohu zeleninový salát Sombrero.
Všechna práva vyhrazena © 2019 BONDUELLE s.r.o.