Nakrájenou cibuli orestujte na tuku dozlatova.
Rozmražené papriky pokrájejte, lehce opepřete, osolte a pokapejte olivovým olejem.
Sceďte řepu Bonduelle Food Service a šťávu ponechejte stranou. Cizrnu Bonduelle Food Service …
Brambory oloupejte a uvařte je do měkka v osolené vodě.
Na mírném ohni rozehřejte máslo a krátce na něm opečte česnek a cibuli.
Brokolici Minute předem rozmrazíme.
Do připravené formy na koláč vložíme rozválené křehké těsto a přesahující části ořízneme.
Mraženou brokolici krátce prohřejeme v páře nebo na pánvi a následně ochladíme studenou vodou. …
Hrášek, fazolové lusky a brokolici předem rozmrazte.
Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a vysypeme do mísy.
Bulgur uvaříme podle návodu v osolené vodě a necháme dojít pod pokličkou.
Rozehřejeme pánev se 4 PL olivového oleje na středním ohni. Přidáme kapary na pánev, které občas …
Cizrnu propláchneme a důkladně scedíme.
Cizrnu scedíme. Kořenovou zeleninu a cibuli pokrájené na kostičky orestujeme na másle a krátce …
Poduste nakrájenou cibuli a přidejte na kostičky nakrájenou mrkev.
Bonduelle Vapeur cizrnu smícháme s datlovou pastou, skořicí, ořechovým máslem a společně vše …
Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.
Nejprve si připravíme salsu. V misce smícháme ananas, okurku, červenou cibuli, zázvor, koriandr …
Želatinu připravíme podle návodu na obalu.
Připravíme si semínka z granátového jablka.