ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

MINUTE - zmrazená zelenina k přímému použití

MINUTE, patentovaná technologie firmy BONDUELLE, je způsob tepelného zpracování zmrazené zeleniny, která je bez přídavku soli upravována na páře ve vysokotlaké nádobě při 110°C.
Tato metoda poskytuje dvojnásobnou záruku chuťových a organoleptických vlastností zeleniny.

Zelenina MINUTE

  • můžete ji uchovávat až 3 dny při teplotě +3°C bez jakéhokoli rizika!
  • zachovává původní strukturu zeleniny
  • zachovává vlastnosti čerstvé zeleniny - zvláště vizuální a chuťové
  • podstatně snižuje ztráty obsahu vitaminů a minerálních látek (až o 30 % více vitaminů oproti standardnímu procesu)
  • stačí pouze rozmrazit a bez další tepelné úpravy použít
  • stačí pouze ohřát, čímž ušetříte až 50 % Vašeho času potřebného na přípravu klasicky zmrazené zeleniny
  • snižuje náklady - spotřebujete méně elektrické energie a plynu
  • neztrácí při ohřevu svou hmotnost: 2,5 kg v sáčku = 2,5 kg na talíři a tím dosáhnete až 30% úspor v kuchyňském zpracování
  • zásadně snižuje počet kroků úpravy, což omezuje rizika kontaminace potraviny a usnadňuje respektování systému kritických bodů (HACCP)
KuchařZelenina MINUTE:
Zvyšuje produktivitu ve Vaší kuchyni a umožňuje efektivnější organizaci práce. Získaný čas může kuchař využít pro demonstraci svého talentu a dovednosti.

Neobyčejná přílohová zelenina; ideální do jarních salátů a do studené kuchyně.

JEN S BONDUELLE MÁTE DO PÁR minute.gif, 2,1kBUVAŘENO!

Víte, že ...?

MINUTE je patentovaná technologie firmy BONDUELLE.


Technologie byla vyvinuta v souladu se směrnicemi HACCP (systém kritických bodů ve výrobě) ve spolupráci firmy Bonduelle a Pasteurova institutu v Lille. Na rozdíl od běžného způsobu zpracování zmrazené zeleniny odpadá proces blanšírování a je nahrazen úpravou na páře.
logo Minute

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.