ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

Houby - nová specialita Bonduelle Food Service

Houby

Bonduelle rozšiřuje svou nabídku o velmi chutnou plodinu, která je díky svým nutričním kvalitám hojně využívána v gastronomii.
Na gastronomický trh přináší nabídku několika druhů sterilovaných a zmrazených hub a houbových směsí v gastro balení pro nejrůznější použití v teplé i studené kuchyni.

Čím jsou houby Bonduelle výjimečné?

  • nesou název značky, která zajišťuje prvotřídní kvalitu
  • výrobky jsou bohaté na vlákninu, vitaminy, fosfor a vynikají vysokým obsahem nutričních látek
  • výroba a původ surovin je výhradně z Evropské unie, z oblastí pod přísnou kontrolou francouzských agronomů
  • výrobky mají vysoký obsah pevného podílu – kupujete si tedy hlavně surovinu, nikoli nálev
  • výrobní továrny jsou certifikovány a podléhají důkladným kontrolám kvality
  • vstupní surovina je velmi pečlivě vybírána od smluvních dodavatelů důrazem na přísnou kalibraci a homogenitu plodiny
  • výsledkem jsou špičkové výrobky stejnorodého kalibru: plátky krájených žampionů jsou pravidelné, celistvé (při přípravě na teplo se nerozvaří, nerozpadají), hlavičky celých žampionů a lišek jsou stejné velikosti, výrobky Bonduelle neobsahují houbové odřezky nebo nekvalitní části hub (nohy)
  • barva hub je charakteristická, při kuchařské úpravě zůstává zachována
  • výrobky vynikají lahodnou přírodní chutí charakteristickou pro houby s neutrální vůní (neobsahují žádné vedlejší pachy typické pro čínskou výrobu)

Jak lze houby Bonduelle použít v kuchyni?

Houby

Mini žampiony celé

  • jako dekorativní obloha k masu
  • do zapékaných pokrmů
  • skvělá kombinace s kus kusem
  • či těstovinami

Žampiony krájené

  • výborné jako obloha pokrmů
  • do těstovin
  • polévek
  • omáček či na pizzu
  • Vhodné i pro bezlepkovou dietu, diabetes a vegetariánskou stravu

Délice Forestier

  • voňavá součást hlavních pokrmů
  • příloha k masu
  • výborná kombinace s těstovinou

Žampiony v mírně slaném nálevu a lišky

  • jako přílohu k rybě či masu
  • v kombinaci se zeleninou – např. fazolovými lusky, růžičkovou kapustou
  • na pizzu
  • do zapékaných jídel
  • do těstovin
  • do omáček
  • do salátů
  • do vývarů a krémových polévek
  • zajímavá varianta tataráku

Žampiony v kořeněném nálevu

  • ideální doplněk salátů
  • zajímavá varianta – doplněk do tradičních pokrmů (bramborový salát, velikonoční nádivka atd.)
  • nové české “tapas” zpříjemní zážitek na baru
  • chuťovka nejen k pivu
  • originální oživení snídaňové tabule
  • příjemné zpestření rautových stolů
  • do salátů
  • ideální příloha k masům na grilovací akce
  • doplněk tabuli pro sváteční příležitosti


Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.