Star  slovensky

Star bonduelle-foodservice.cz

Star bonduelle.cz

Corn Star

Recepty CORN STAR

CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE S MÁSLEMCORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE SE SÝROVOU OMÁČKOU
  • Suroviny na 10 porcí
    Kukuřice jemná super sweet 700 g, gastro máslo 30 g.
    Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 73 g
  • Příprava
    Kukuřici prohřejeme v páře na 80°C a pokapeme máslem.
    Podáváme v kelímcích Bonduelle Corn star.
    Pro ohřev můžeme využít steamry, konvektomaty, napařovací hrnce a pod.
    Jednotlivé porce lze ohřívat v mikrovlnné troubě, 1 kelímek (100g) cca 1-2 minuty.
  • Suroviny na 10 porcí
    Kukuřice jemná super sweet 700 g, tavený smetanový sýr 60 g, smetana na vaření a šlehání 30% - živočišná - FRISCHLI 60 g.
    Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 82 g
  • Příprava
    Kukuřici prohřejeme na 80°C a přelijeme sýrovou omáčkou. Omáčku připravíme z taveného sýru, který rozpustíme ve smetaně.
    Podáváme v kelímcích Bonduelle Corn Star.
Corn Star s máslem Corn Star se sýrovou omáčkou
CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE S CIBULKOU CRONIONS CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE SE SKOŘICÍ
  • Suroviny na 10 porcí
    Kukuřice jemná super sweet 700 g, cibule restovaná Cronions Vitana 60 g.
    Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 76 g
  • Příprava
    Kukuřici prohřejeme na 80°C, vmícháme smaženou cibulku Cronions a ihned podáváme v kelímcích Bonduelle Corn Star.
  • Suroviny na 10 porcí
    Kukuřice jemná super sweet 700 g, cukr moučka 30 g, skořice mletá Kotányi 0,2 g, gastro máslo 30 g.
    Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 76,2 g
  • Příprava
    Kukuřici prohřejeme na 80°C, posypeme skořicí smíchanou s cukrem a zakápneme máslem.
    Podáváme v kelímcích Bonduelle Corn Star.
Corn Star s cibilkou CORN STAR SE SKOŘICÍ